საუზმის ფურშეტის ოქროს წესი

სასტუმროებში საუზმის ფურშეტის გაწყობისას ერთ-ერთი  ძალიან გავრცელებული შეცდომა ეტიკეტების ნაკლებობაა. მიუხედავად იმისა, რომ სასტუმროები მენეჯერები დარწმუნებულები არიან, რომ მათ შექმნილი აქვთ იდეალური საუზმის მენიუ, ისინი ხშირად ადეკვატურად ვერ აცნობენ სტუმრებს თითოეული კერძს და მის ინგრედიენტებს, რაც სტუმრებში ქმნის გაურკვევლობას კერძის არჩევის დროს; შედეგად, მომხმარებლები არ არიან კმაყოფილი, რადგან მისთვის არ არის ნათელი საუზმის მენიუ.

Do: საუზმის ფურშეტის თითოეული კერძი უნდა იყოს აღნიშნული შესაბამისი ორენოვანი ეტიკეტით სადაც მითითებული იქნება კერძის დასახელება და მისი ინგრედიენტები.

გისურვებთ წარმატებებს!